Langkau ke kandungan utama
pawon cilik

Pawon cilik ora dadi masalah

Ora kabeh wong duwe pawon sing luwih gedhe sing bisa ngisi kabeh barang sing dibutuhake lan sampeyan isih duwe ruang ekstra. Malah pawon cilik iku unik lan kita bakal menehi sawetara ide babagan carane duwe kabeh sing dibutuhake, lan cara nyimpen piring lan liya-liyane.

Tabel cilik duwe daya tarik

Pira anggota sing manggon ing omah sampeyan? Sepira kerepe sampeyan lungguh ing meja? Ing jagad saiki, wong wis meh ora mangan. Tabel klasik bisa nyetel sampeyan ing pawon. Butuh setengah papan lan dumadakan sampeyan nyurung ing pawon. Mikir babagan tabel babak kanggo loro. Tabel romantis iki wis modis. Cilik, cocok kanggo pawon sing luwih cilik.

Perabotan khusus

Aja sampah papan sing ora perlu. Pawon biasa ora butuh ruang. Investasi ing pawon sing digawe khusus. Bakal pas karo interior sampeyan, ora butuh akeh ruangan, nanging ing wektu sing padha mung bakal ana prekara sing sejatine dibutuhake.

Mbukak rak

Napa ora modernake pawon lan nggawa sing anyar? Rak sing trendi trendi banget, bakal nggaris pawon lan ruangan kanthi apik. Sampeyan ora prelu nggawa kabeh barang ing rak sing mbukak. Ninggalake pot, piring lan barang liyane supaya dibuwang ing rak sing bisa dikunci. Nanging, sampeyan bisa menehi rempah-rempah utawa kacamata.

Sampeyan ngetung kanthi warna putih

Kita ora mung mikirake warna putih klasik. Ana macem-macem warna putih ing pasar. Kepiye warna putih vanila, pearlescent, glossy utawa matte? Sampeyan ora bakal bisa milih sing bener. Disaranake nggunakake warna liyane supaya papan kasebut khusus. Contone, biru laut utawa sing diarani mbandingake mudo. Dheweke kanthi optik bakal nggedhekake papan lan pawon cilik sampeyan bakal ora katon sepele maneh.