Kalo te përmbajtja kryesore
karrige ngrënieje

Ulur rehat në tryezën tuaj

Ju nuk keni nevojë vetëm për të ngrënë në tryezë. Në dhomën e ngrënies sigurisht që do të kënaqeni duke u ulur me familjen ose miqtë. Në linjat vijuese, ne do të shohim së bashku se cilat materiale duhet të zgjidhni kur blini karrige ngrënieje. Karrige ngrënie me dru të ngurtë Aktualisht do të gjeni një zgjedhje të gjerë të karrigeve për ngrënie në treg. Nga materialet, karriget prej druri të ngurta janë ende të njohura, por edhe karriget e lehta […]

Lexo më shumë

tavolina e ngrenies

Një tryezë ngrënieje cilësore?

A jeni duke mobiluar një dhomë ngrënie? Mobilja dominuese në dhomën e ngrënies është një tryezë. Ju dëshironi që ajo të jetë e qëndrueshme, e rehatshme dhe ju pëlqen. Prandaj, duhet të merrni parasysh disa faktorë kur e zgjidhni atë. Forma dhe vendndodhja e tryezës së ngrënies Pyetja e parë që duhet t'i bëni vetes është se ku ta vendosni tryezën e ngrënies. Mendoni jo vetëm për hapësirë ​​të mjaftueshme për ulëse, por edhe për […]

Lexo më shumë