Оди до главна содржина

Кујнски маси и столови

Интегрален дел од кујната е маса со столови. Треба внимателно да го разгледате овој доминантен елемент, така што тој совршено се вклопува во внатрешноста. Која маса е соодветна за вас? Кои столови се единицата на пазарот? Е се обидеме да ви одговориме. Купи сè одделно или како комплет? Кој ужива во истиот мебел? Внесете малку оригиналност и дизајн во вашата кујна. […]

Прочитај повеќе

Дрвен мебел

Ако сте поддржувач на класичниот стил и сакате мебел од дрво, овој напис ќе ви припаѓа особено вам. Секоја обработка на дрво е уникатна и специфична. Доколку сакате вашиот мебел да го користат другите генерации, препорачуваме да изберете мебел главно од цврсто дрво. Природата на дрвото е една од најубавите работи што можете да ги поставите во вашиот ентериер. Мебел од цврсто дрво Ова е 100% гаранција за природно дрво. […]

Прочитај повеќе

Островче во кујна

Кујната со островот е сон на многу домаќинки. Ако ги прашавте која е нивната идеја за најневеројатната кујна, тоа ќе биде таа што го содржи островот. Тоа ќе донесе одреден елемент на луксуз и привлечност во вашата кујна. Единствената лоша страна е што ви треба поголема кујна на островот. Кои треба да бидат димензиите на кујната? Ако сакате да добиете остров во кујната, мора да имате […]

Прочитај повеќе

Излезете од мобилната верзија