Ugrás a tartalomra
kis konyha

Végül is egy kis konyha nem jelent problémát

Nem mindenkinek van nagyobb konyhája, ahol elfér minden szükséges dolog, és akkor is van további helye. Még a kis konyhák is egyedülállóak, és adunk néhány ötletet arról, hogyan lehet mindent, amire szüksége lehet, és hogyan tárolhat edényeket és még sok minden mást.

A kis asztalnak megvan a varázsa

Hány tag él a háztartásában? Milyen gyakran ül az asztalnál? A világ jelenlegi ütemében az embernek alig van ideje enni. Egy klasszikus asztal terít meg a konyhában. Fele foglalja a helyet, és hirtelen a konyhában nyomul. Gondolj egy kerekasztalra kettesben. Ez a romantikus asztal visszatért a divatba. Kicsi, ideális egy kisebb konyhához.

Egyedi bútorok

Ne pazarolja feleslegesen a helyet. A szokásos szalagkonyháknak elég sok helyre van szükségük. Fektessen be egy személyre szabott konyhába. Pontosan illeszkedik a belső térbe, nem fog sok helyet elfoglalni, ugyanakkor csak az a fontos dolog lesz, amire valóban szüksége van.

Nyitott polcok

Miért ne korszerűsítené a konyhát, és hozna valami újat hozzá? A nyitott polcok nagyon divatosak, gyönyörűen alá fogják húzni a konyhát és az egész teret. Nem kell mindent nyitott polcokon tárolni. Az edényeket, tányérokat és egyéb dolgokat hagyjon leporolható polcokon. A fűszereket vagy a poharakat azonban szabadon hagyhatja.

Fehér színnel pontozol

Nem csak a klasszikus fehér színre gondolunk. A fehér szín széles választéka van a piacon. Mit szólnál egy vanília, gyöngyházfényű, fényes vagy mattfehér színhez? Ön nem fogja tudni kiválasztani a megfelelőt. Javasoljuk más színek használatát, hogy a tér különleges legyen. Például egy ilyen sötétkék vagy ún meztelen árnyalatok. Optikailag megnövelik a teret, és a kis konyhája már nem tűnik olyan kicsinek.